Pozdrav i dobrodošli na moj Network Marketing sajt!

Na ovoj stranici možete da dobijete malo više informacija o meni i o mom dosadašnjem životnom i poslovnom iskustvu. Moje ime je Nikola Miletić. Srećno oženjen, otac dvoje punoletne dece.

 

Rođen sam 1960 godine u Foči, BiH. 1972 godine moja porodica se seli za Suboticu. Tu završavam osnovnu školu. Sa 15 godina odlazim iz porodične kuće. Završio sam visoke vojne i policijske škole.

Iza sebe imam 4 karijere, 4 uspona i pada:

Kao profesionalni oficir, u RV i PVO (avijaciji), proveo sam punih 16 godina. 1996 godine napuštam “siguran” i stabilan posao u državnoj službi. To uopšte nije bilo ni malo lako! Za takvu odluku, pre svega, zaslužna je moja prva karijera u Mrežnom marketingu. Nakon nesretnog bombardovanja SRJ, ostajem bez tog mrežnog posla.

Zašto sam prestao da se bavim AMWAY i SCNet poslovima mrežnog marketinga?

AMWAY
Bez Amway biznisa sam “ostao” kada je došlo do bombardovanja SRJ. Granice su bile duže vreme blokirane, zemlja pod sankcijama. Uzgred, najuspešnija i najpoznatija kompanija Mrežnog marketinga ni do dana današnjeg nije zvanično ušla u Srbiju.

SCNet Detaljno obrazloženje prestanka svih mojih aktivnosti u SCNet sistemu, možete pronaći u tekstu moje e-knjige. Pogledajte kopiju moje ostavke na mesto člana nadzornog odbora

Naredna karijera je bila vezana za klasično privatnom preduzetništvo. Punih 10 godina, imao sam porodičnu firmu doo “Miletić” koja se bavila savremenim biznisom sa jagodama. Proizvodnja kontejnerskih sadnica jagoda i brojni vidovi proizvodnje svežih plodova jagoda.
Plantaža & Rasadnik jagoda ”Miletić” – saznajte više

Kontejnerske sadnice jagoda Miletić

 

Nažalost, nakon 7 godina uspona Plantaže & Rasadnika jagoda “Miletić”, kvalitet naših sadnica je zasmetao određenim krugovima u Srbiji i to je značio početak kraja moje velike vizije u tom biznisu. Kako je to sve izgledalo, možete pogledati u ovom kratkom video zapisu.

 

Trenutno se profesionalno bavim Mrežnim marketingom zato što smatram da je to jedina prilika danas gde mogu upravljati svojim životom.

Posedujem određena znanja i sposobnosti iz oblasti Mrežnog marketinga koje želim da podelim sa vama. To znanje će vam pomoći, kao što pomaže i meni, da aktivirate ogromne potencijale za koje trenutno niste ni svesni da ih posedujete. Pre svega, nakon desetogodišnjeg iskustva u Mrežnom marketingu, gde sam izgradio 2 solidne karijere, pre nekoliko meseci, konačno sam odlučio da Mrežni marketing postane moja jedina profesija.

Posmatrajući i analizirajući trenutno stanje u ovoj industriji došao sam do zaključka da se samo sa starom školom Mrežnog marketinga ne može napraviti dobar rezultat danas. Sutra još manje..

Staru školu Mrežnog marketinga sam apsolvirao pre 20­tak godina, u najmoćnijoj mrežnoj kompaniji na svetu. Tada je to bila najbolja škola Mrežnog marketinga i izuzetno sam ponosan na to znanje koje sam tada stekao. Bez tog znanja nikada se ne bih usudio da napustim državni posao.

Isto tako, ne manje bitno znanje, stekao sam tokom poslednje dve decenije, od mnogobrojnih “networkera” koji su ceo ovaj posao na pogrešan način shvatili i prihvatili. Usuđujem se reći da je jako malo networkera, na ovim našim prostorima, koji su uspešno “diplomirali” na toj staroj školi Mrežnog marketinga.

Jednostavno, naučio sam jako mnogo dobrih lekcija od tih ljudi, pre svega, kako ne treba graditi ovaj posao!

Izuzetno sam im zahvalan na tom znanju!

Sada sam se otvorio za nova znanja i odlučio da investiram u edukaciju. Više i jače nego ikada do sada!

Danas se bavim isključivo sa Mrežnim marketingom! Osećam se bolje nego ikada ranije!
Želim preko ove e­ knjige, deo tog znanja, kojeg sam stekao i vama da poklonim.

Mediji o meni:
RTV Pink – Nacionalni Dnevnik

 

“RADAR” RTV – Kako je uništena Plantaža i Rasadnik jagoda Miletić Uvoznički lobi u sprezi sa pojedincima iz Ministarstva poljoprivrede definitivno uništio porodičnu firmu doo MILETIĆ iz Subotice.


Intervju, YU ECCO TV Subotica, Februar 2012 god.

Ostali mediji: Ekonometar – kliknite ovde

Agropartner – Kliknite ovde
Press – kliknite ovde
“Preduzeće” – kliknite ovde
Jagode.org / Udruženje “Subotička Jagoda” – kliknite ovde
Tabloid – kliknite ovde

Saznajte više o mojim predavanjima iz mrežnog marketinga

Kliknite ovde

Besplatna e-knjiga!

Otkrijte najveće greške u mlm biznisu i kako da konačno napravite uspeh.

Preuzmite besplatnu e-knjigu i otkrijte koje su najveće greške u poslu mrežnog marketinga i kako da ih VI izbegnete u Vašem poslovnom poduhvatu.

You have Successfully Subscribed!